Sunday, 18 September 2011

jalanjalan

tadi masa aku jalanjalan merantau menerokai facebook..aku terjumpa la sesuatu yg menarik minat aku..so, dengan x malunye, aku copy, lalu aku paste at sini..maka terjadilah..


pisang emas U take belayar ,
masak sebiji on the peti ,
ilmu akhirat x ramai nak belajar
ilmu dunia tinggi mana pun x bwa mati ..

swing on laju2 ,
sampai on the top on pohon sena ,
everbody wants to be maju ,
maju tapi lupa tuhan apa guna ???

if the roboh the kota melaka ,
papan from jawa we all dirikan
subjek dunia pakat skorr belaka ,
bab agama semua ckup2 makan 6_6

hing-hing mentari ,
anak cattle mati terlambat ,
belajar agama untuk baiki diri ,
bukan untk tunjuk siapa hebat =)



bisikbisik : kan aku da cakap aku copy paste je..:P

Thursday, 15 September 2011

kisah henfon

sony ericsson hazel j20i

henset ni aku beli bulan 2 aritu..aku beli sempena tuk buat mesej dia sorang je..hehe..dlm tu ada 8000 lebih mesej dari dia je..tp sekarang, aku xnk gune nset ni da..sbb, lau aku gune nset ni..aku mesti nak mesej dia..hmm..xnak la..t aku saket hati..aku xnak rasa saket hati lagi..pedih kan rasa saket hati tu..mulamula aku ngat aku nak jual je nset ni..hmm..tp bila d pk2 kan balik, aku mmg x sggup nak jual..aku xnk jual kenangan aku bersama dia..aku tetap akan simpan nset ni..aku nk simpan at tmpat yg aku xleh tgk..bia aku x ingat kat dia..lgpun, masa dalam hubungan, dia selalu ignore aku..jadi, x salah kan sekarang ni kami da xde pape hubungan aku aku xnk ingat kat dia..



sony ericsson mix walkman wt13i

so, ari selasa aritu aku baru beli nset ni..aku beli sebab aku da xnak guna nset hazel lg..aku nk smpan hazel at uma..nk tggl at uma..xnk bwk blk kolej da..aku xdpt pk cara lain tuk tidak merindui dia..ni je cara yg aku boleh fikir..harap ianya yg terbaik..hmm..dr dulu lg aku trtanyatanya..kenapa la kami x serasi ? kenapa la dia buat aku camni ? aku tau la aku hanya idup at nset je..dunia fantasi..tp x bermakna dia boleh ignore aku kan ? ke dia mmg xpena serius ngan aku ? bila bosan baru dia cari aku..hmm..agaknye camni la kan..sebab, bila dia online facebook, dia selalu ignore aku..bila dia hangout, dia ignore aku..hmm..bia la..benda da jadi..sekarang kiterang pun da xde pape..

bisikbisik : kan aku da cakap..8000 lebih :)





hadiah bezday kami :)

tahun lepas 14november2010, time bezday aku..dia bg adiah paling bermakna dalam idup aku..adiahnye ialah kehadiran dia dalam idup aku..time ni, satu hari aku kol dia sorang je yg paling lama..kalau sehari 24jam, kami abeskan masa bersama lebih kurang 20jam gitu..hmm..ni anggaran je la kan...

so, tahun ni..masa bezday dia..12september2011..aku kalau boleh xnk bg dia adiah ni..tp dr bulan 2 dia da minx clash..aku cube tuk mempertahankan hubungan kami..tp, nk wat cane..kami memang xbole serasi..so, aku buat keputusan..time bezday dia..aku bg adiah yg dia nak dari bulan 2 iaitu kebebasan..

bisikbisik : so, sekarang awk da dpt kebebasan awak..awk jgn la mesej sy lg k ? sy xnk sakit hati..n sy pun xnk awk sakit ati..thanx..

Sunday, 11 September 2011

12 september 2011

12 september ni merupakan 2 tarikh bezday buat 2 orang kesayangan aku..hehe..x sangka la pula kan dorang ni share tarikh bezday yg sama..kebetulan yang indah..haha..

12september1994
hehe..yg ni bezday siapa lagi kalau bukan princess sakura..yg paling mengindahkan lg 12september1994 ni ialah, 12september2011adalah tahun pertama kami melalui bersama..hehe..happy birthday sayang..semoga sayang happy selalu..b sentiasa doa kan kebahagiaan sayang..harap sayang tabah ea dlm idup yg berliku ni..b akan cuba untuk selalu berada di samping sayang..

12september1995
tahun ni lak, my little sister lahir..tp bukan adek kandung..korang fahamfaham la sendiri..haha..n thun 2011 ni da tahun ke 3 aku wish bezday dia..kan adek kan..hehe..papepun, happy bezday adek..hope, senyuman adek x ilang kat wajah adek..semangat tu..haha

12hb9thn2011
happy birthday kalian berdua..hope lepas ni korang cube la tuk kenalkenal ea..n jangan gaduh2 suda..haha..

bisikbisik : hmm..maaflah..xde wajah mereka berdua kerana tidak mendapat keizinan untuk mengambil gambar dorang..cerita ni pun silapsilap boleh mendatangkan kemarahan pada mereka..haha...

Sunday, 4 September 2011

trial spm !!!

bisikbisik : banyak betul dugaan kiwi ngan sakura ruparpanya...hm..aku pun xtau sebenarnya cerita kami da jadi apa ? hope kami tabah untuk mempertahankannya..btw sakura akan start utk menduduki trial spm 6hb9thn2011 nnt..goodluck sayang...b sntiasa doakan sayang supaya tenang sepanjang minggu trial..goodluck..eh, adek kembar aku pun sama la..so, goodluck juge tuk kau 2 orang adek..