Sunday, 11 September 2011

12 september 2011

12 september ni merupakan 2 tarikh bezday buat 2 orang kesayangan aku..hehe..x sangka la pula kan dorang ni share tarikh bezday yg sama..kebetulan yang indah..haha..

12september1994
hehe..yg ni bezday siapa lagi kalau bukan princess sakura..yg paling mengindahkan lg 12september1994 ni ialah, 12september2011adalah tahun pertama kami melalui bersama..hehe..happy birthday sayang..semoga sayang happy selalu..b sentiasa doa kan kebahagiaan sayang..harap sayang tabah ea dlm idup yg berliku ni..b akan cuba untuk selalu berada di samping sayang..

12september1995
tahun ni lak, my little sister lahir..tp bukan adek kandung..korang fahamfaham la sendiri..haha..n thun 2011 ni da tahun ke 3 aku wish bezday dia..kan adek kan..hehe..papepun, happy bezday adek..hope, senyuman adek x ilang kat wajah adek..semangat tu..haha

12hb9thn2011
happy birthday kalian berdua..hope lepas ni korang cube la tuk kenalkenal ea..n jangan gaduh2 suda..haha..

bisikbisik : hmm..maaflah..xde wajah mereka berdua kerana tidak mendapat keizinan untuk mengambil gambar dorang..cerita ni pun silapsilap boleh mendatangkan kemarahan pada mereka..haha...

4 comments:

  1. wahh , kebetulan kn ?
    haha , klo bole kmu pown nk de dlm tarikh uh an :D

    ReplyDelete
  2. haha..
    memang kebetulan..
    hehe..tu la pasal..lau boleh mmg nk lahir dlm tarikh ni gak..t senang nk celebrate n senang nk ingat..haha

    ReplyDelete
  3. haha...tapi semua tu x akan berlaku kan :)

    ReplyDelete